Aloita oma Fuck Cancer -keräys!
Tuet syöpään sairastuneita nuoria aikuisia.

Noin 800 nuorta aikuista sairastuu Suomessa syöpään joka vuosi. Vakava sairaus  voi viedä terveyden lisäksi toimeentulon ja kodin, sekoittaa ihmissuhteet ja varastaa identiteetin. Pelkkä sairaalahoito ei riitä, kun koko elämä menee uusiksi.

Nuori syöpäpotilas kokee jotain sellaista, jota voi olla vaikea jakaa edes läheisten ystävien kanssa. Syöpä vaikuttaa omakuvaan, tulevaisuuden suunnitelmiin, ihmissuhteisiin ja sosiaaliseen elämään. Syövästä ei ole helppo puhua.

Fuck Cancer on Sylvan kehittämää toimintaa syöpää sairastaville nuorille aikuisilleja heidän läheisilleen. Sen tavoitteena on auttaa nuoria aikuisia ja läheisiä sopeutumaan vaikeaan elämäntilanteeseen, löytämään omat voimavarat ja selviämään eteenpäin. Syöpä on vakava sairaus, mutta siitä voi selvitä entistä vahvempana. Sairauden kanssa ei kannata jäädä yksin.

Auta meitä varmistamaan, että tukea ja tietoa on tarjolla. Perusta tällä sivulla oma keräyskampanjasi. Haasta mukaan ystävät, kaverit, työ- ja harrastuskaverit! Oma keräys on vahva ja vaikuttava tapa sanoa Fuck Cancer, yhdessä muiden kanssa.

Kiitos että olet mukana.

 Näin pääset mukaan:

  1. Perusta keräys tällä sivulla.  
  2. Pyydä ystäviäsi lahjoittamaan! Hyödynnä sosiaalista mediaa ja sähköpostia!
  3. Seuraa lahjoitussumman kertymistä omalla sivullasi.   

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close