Tämä sivusto käyttää välttämättömiä evästeitä ja muita samantyyppisiä teknologioita toimiakseen oikein.
Kenenkään ei tarvitse selvitä yksin.

Fuck Cancer – nuoret aikuiset

Aloita omakeräys syöpäsairaiden nuorten aikuisten hyväksi

Sylva tukee syöpään sairastuneita nuoria aikuisia järjestämällä matalan kynnyksen toimintaa, vertaistukiviikonloppuja, vapaamuotoisia tapaamisia ja Fuck Cancer -tapahtumia, kuten Fuck Cancer -kahveja, sekä viestimällä aktiivisesti verkossa ja sosiaalisessa mediassa. Löydät meidät Instagramista ja Facebookista Fuck Cancer Suomi -nimellä.

Lue lisää

Fuck Cancer Run

Fuck Cancer Run on hauska ja hyödyllinen tapa tukea syöpää sairastavia nuoria aikuisia. Idea on, että kaikki halukkaat ympäri Suomen kokoontuvat sovittuna päivänä juoksemaan hyvän asian puolesta. Fuck Cancer Run -tapahtumia on järjestetty vuodesta 2017. Nykyään tapahtuma järjestetään virtuaalisena verkon välityksellä, joten osallistua voi mistä tahansa. Juosta voi yksin, kaverin kanssa tai isommalla porukalla.

Tapahtumasta lähetetään suora netti-tv ja radiolähetys. Tapahtumaan voi osallistua seuraamalla suoraa lähetystä verkossa ja juoksemalla itse valitsemallaan reitillä. Koko Suomi pystyy osallistumaan tärkeän asian hyväksi. Tapahtuman tuotoilla tuetaan Sylva ry:n työtä syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten hyväksi.

Näin pääset alkuun

Perusta keräys tällä sivulla.

Keräyksen perustaminen vie vain pari minuuttia. Valitse nimi ja kuva, niillä pääset alkuun keräyksesi kanssa. Näin voit tukea Sylvan toimintaa helposti.
Rekisteröidy

Pyydä ystäviäsi lahjoittamaan. Hyödynnä sosiaalista mediaa ja sähköpostia.

Kun keräyksesi on luotu, kerro siitä koko maailmalle. Älä unohda kiittää kaikkien syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä puolesta, joita olet auttamassa.

Seuraa lahjoitussumman kertymistä omalla sivullasi

Keräämäsi varat auttavat Sylvaa tarjoamaan apua ja vertaistukea syöpään sairastuneille lapsille, nuorille ja heidän läheisilleen. Kiitos että olet mukana!

Aktiiviset keräykset